mijn persoonlijke bijbeltekst

Even though I walk through the valley of the shadow of death, I fear no evil, for You are with me; Your rod and Your staff, they comfort me.

zaterdag 5 april 2014

Mijn verliefdheidAls zij in de buurt is word ik vrolijk,
Mijn hart veert op, schudt elke vermoeidheid van zich af.
Zij maakt me blij, open
Zij geeft me meer durf en moed dan ik zelf zou kunnen hebben,
Zij maakt me levenslustig en wilskrachtig,
Zij is een zon en een vlinder.

Zij onderscheidt zich door haar vrolijkheid, haar levend zijn.
Ik word warm vanbinnen als ik aan haar denk, 
Haar beeld is op mijn netvlies gebrand,
De droom waar ik mee in slaap val

Mijn hart vlamt op als ze lacht,
Ik wil haar een kus geven, en vasthouden
in gedachten geef ik haar een knuffel.

goed, genoeg gezwamd. wie denkt dat ik zwak ben geworden zal mijn zwaard in z'n arse voelen!
of mijn vuist in zijn ribbenkast. mijn voet zál zijn weg vinden naar de zwakste plek beschikbaar. dus pas heel goed op met wat je gaat zeggen....


2 opmerkingen:

  1. Fietfiew! Wieeeehoeeee! Wat leuk Rick! Liefde of verliefdheid is geen zwakte hoor. Het is juist een enorme kracht. Dus ik denk niet dat je zwak geworden bent door je gedicht. Maar dat je je eigen gedicht 'gezwam' en 'zwak' noemde, dat vind ik wel zwak... Dus kom maar op met dat zwaard in mn arse. Haha. BTW: DIT IS THEO WEER (Geen zin om in te loggen met mijn account).

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. bedankt hoor :) en dat gevecht hou je van me tegoed (als je terug in nl bent). je kunt nu trouwens ook reageren via facebook (als het goed is) :)

      Verwijderen


Dank je wel voor je bericht. het wordt zeer gewaardeerd. mocht je reactie vuile taal bevatten, minder frisse benoemingen, pijnlijke, stekelijke of hatelijke opmerkingen dan zal deze worden beoordeeld en op beschaafde manier afgewimpeld. vergeet niet "wat u niet wil dat u geschiedt, doet dat ook een ander niet"

mocht je reactie een positieve boodschap hebben, een fijne opmerking of een heerlijk sarcastische zin, dan zal deze op dezelfde manier beantwoord worden, want vergeet niet "wie de bal kaatst kan hem terugverwachten"

als laatste, ik oordeel niemand, dat zal God doen op het eind van je leven. als je niet gelooft in een God, dan leef je niet, als je niet leeft is de oplossing God. als je zelf de oplossing zonder God gevonden hebt, en je leeft. zal je geoordeeld worden voor het feit dat je zonder God hebt geleefd.

greetz,

Rick

ps: je bent altijd welkom om nog een keer te reageren, ik stel het erg op prijs. als je graag betaald wil worden voor reacties, dan kan dat geregeld worden. geef me je adres en ik kom bij je langs om een stevig robbertje te stoeien.