mijn persoonlijke bijbeltekst

Even though I walk through the valley of the shadow of death, I fear no evil, for You are with me; Your rod and Your staff, they comfort me.

woensdag 12 februari 2014

soort gedicht.

een klein verzinsel uit de tijd dat ik op detox zat.


om mee te lachen,
om mee te huilen,
om mee gek te doen,
om serieus te zijn,

om mee te praten,
om mee te denken,
een box, een schouderklop,
een hug, een moment

een stilstaande tijd, een email,
een krijger, een vriend en een broeder

het diepste punt, het hoogste topje, 
alles beleefd. het hoogste gezag,
de heiligste eerbied, de oudste,

Jezus, onze vader, onze veiligheid, onze redder,

liefde,         God

2 opmerkingen:

  1. Van Henny Verbruggen: Wat een mooi verzinsel, Rick! Ga zo door.. ik wil nog meer van je lezen...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi gedicht zeg. Ga inderdaad zo door, dan zal je schatten in de hemel verzamelen. God is trots op je en moedigt je aan: Getuig van Mij, mijn Zoon!! :D

    BeantwoordenVerwijderen


Dank je wel voor je bericht. het wordt zeer gewaardeerd. mocht je reactie vuile taal bevatten, minder frisse benoemingen, pijnlijke, stekelijke of hatelijke opmerkingen dan zal deze worden beoordeeld en op beschaafde manier afgewimpeld. vergeet niet "wat u niet wil dat u geschiedt, doet dat ook een ander niet"

mocht je reactie een positieve boodschap hebben, een fijne opmerking of een heerlijk sarcastische zin, dan zal deze op dezelfde manier beantwoord worden, want vergeet niet "wie de bal kaatst kan hem terugverwachten"

als laatste, ik oordeel niemand, dat zal God doen op het eind van je leven. als je niet gelooft in een God, dan leef je niet, als je niet leeft is de oplossing God. als je zelf de oplossing zonder God gevonden hebt, en je leeft. zal je geoordeeld worden voor het feit dat je zonder God hebt geleefd.

greetz,

Rick

ps: je bent altijd welkom om nog een keer te reageren, ik stel het erg op prijs. als je graag betaald wil worden voor reacties, dan kan dat geregeld worden. geef me je adres en ik kom bij je langs om een stevig robbertje te stoeien.