mijn persoonlijke bijbeltekst

Even though I walk through the valley of the shadow of death, I fear no evil, for You are with me; Your rod and Your staff, they comfort me.

dinsdag 26 mei 2015

reden van afwezigheid

Hallo lezer,

Zoals je misschien heb gemerkt is dat ik veel minder schrijf, tenminste hier.
Dit komt omdat ik minder waarde hecht aan het bloggen in het algemeen. Ik schrijf nu aan stukjes boek en verschillende andere projectjes. Ook heb ik over de maanden heen andere blogs gelezen, wat me echt liet nadenken waarom ík er mee door zou gaan. Mijn startende motivatie was om mijn eigen stempel in de wereld achter te laten, maar ik vind het nu minder belangrijk dan eerst omdat via mijn blog te doen. vandaar..

Niettemin welkom om mijn stukjes te lezen wanneer ik nog iets deel, wat dus niet al te vaak meer zal gebeuren. Deze deur gaat langzaam dicht, andere deuren gaan open.

Greetz,

Rick

Geen opmerkingen:

Een reactie posten


Dank je wel voor je bericht. het wordt zeer gewaardeerd. mocht je reactie vuile taal bevatten, minder frisse benoemingen, pijnlijke, stekelijke of hatelijke opmerkingen dan zal deze worden beoordeeld en op beschaafde manier afgewimpeld. vergeet niet "wat u niet wil dat u geschiedt, doet dat ook een ander niet"

mocht je reactie een positieve boodschap hebben, een fijne opmerking of een heerlijk sarcastische zin, dan zal deze op dezelfde manier beantwoord worden, want vergeet niet "wie de bal kaatst kan hem terugverwachten"

als laatste, ik oordeel niemand, dat zal God doen op het eind van je leven. als je niet gelooft in een God, dan leef je niet, als je niet leeft is de oplossing God. als je zelf de oplossing zonder God gevonden hebt, en je leeft. zal je geoordeeld worden voor het feit dat je zonder God hebt geleefd.

greetz,

Rick

ps: je bent altijd welkom om nog een keer te reageren, ik stel het erg op prijs. als je graag betaald wil worden voor reacties, dan kan dat geregeld worden. geef me je adres en ik kom bij je langs om een stevig robbertje te stoeien.