mijn persoonlijke bijbeltekst

Even though I walk through the valley of the shadow of death, I fear no evil, for You are with me; Your rod and Your staff, they comfort me.

zondag 12 januari 2014

mijn ode aan de vriendengroep van Jannick (mijn broertje)

"een ode aan Jannick's vriendengroep"

op dit moment van schrijven zit ik op de bank van de aanbouw in ons huis (huize boon). Jannicks vrienden zijn ongeveer 2 uurtjes bij ons. ik moet mijn best doen om mijn lachen in te houden. de gespreksstof varieert enorm. de aftrap is een discussie over een kat en een muis, de stelling; wat is erger? een kat die schade wordt aangebracht door vuurwerk of een muis die met een vuurpijl wordt afgeschoten. en de onderwerpen daarna worden hoe gekker hoe leuker. van het één op het ander heeft Stefan post het over "als je 1 atoombom op Utrecht gooit is heel Utrecht weg" als antwoordt op Martijn Aangeenbrug die weer vertelt dat Chez een boerentent is midden in de polder. enkele hoogte punten zijn ook de onzinnige maar blijkbaar broodnodige discussies over de tijd van vroeger, een interview/verhoor van Stefans vriendin en ineens een compliment aan Sander dat hij haast geen ruzie meer maakt! Martijn spreekt me net op dit moment aan in een net pak pratend over 'how is life'? een echte student, gewapend met pils en hersens. ik kan helaas niet alle zinnen, compleet gekscherende opmerkingen en daarbij de nodige lachbuien van Jan-Willem, Sander en Jannick's compleet misplaatste opmerkingen(ook al lijkt niemand dat ooit op te merken) opschrijven. neem van mij aan dat als je erbij had gezeten (onzichtbaar) je nu in de zevende lachhemel was. veel groeten en een fijn eind aan je jaarwisseling. 

Rick. 

(mocht ik dingen verkeerd hebben opgeschreven, geïnterpreteerd of verwoordt, zeg het alsjeblieft en ik zet het recht) 

geschreven op 1 januari 2014, rond 3 uur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten


Dank je wel voor je bericht. het wordt zeer gewaardeerd. mocht je reactie vuile taal bevatten, minder frisse benoemingen, pijnlijke, stekelijke of hatelijke opmerkingen dan zal deze worden beoordeeld en op beschaafde manier afgewimpeld. vergeet niet "wat u niet wil dat u geschiedt, doet dat ook een ander niet"

mocht je reactie een positieve boodschap hebben, een fijne opmerking of een heerlijk sarcastische zin, dan zal deze op dezelfde manier beantwoord worden, want vergeet niet "wie de bal kaatst kan hem terugverwachten"

als laatste, ik oordeel niemand, dat zal God doen op het eind van je leven. als je niet gelooft in een God, dan leef je niet, als je niet leeft is de oplossing God. als je zelf de oplossing zonder God gevonden hebt, en je leeft. zal je geoordeeld worden voor het feit dat je zonder God hebt geleefd.

greetz,

Rick

ps: je bent altijd welkom om nog een keer te reageren, ik stel het erg op prijs. als je graag betaald wil worden voor reacties, dan kan dat geregeld worden. geef me je adres en ik kom bij je langs om een stevig robbertje te stoeien.