mijn persoonlijke bijbeltekst

Even though I walk through the valley of the shadow of death, I fear no evil, for You are with me; Your rod and Your staff, they comfort me.

dinsdag 28 januari 2014

gelofte van trouw (man en vrouw) (geschreven vanuit een man)

ik had verleden nacht (dat is dus van donderdag op vrijdag 23-24 jan 2014) veel inspirate, nu niet. als ik inspirate heb dan komen de woorden en de beelden over hoe ik dingen wil opschrijven en vertellen 1 voor 1 in me op. de inspiratie vloeit dan figuurlijk door me heen, ik heb deze laatste dagen dat alleen niet overdag gehad, dus heb ik geen mogelijkheid om alles op te schrijven. een stukje van vannacht dat in me op kwam was over de gelofte die je aflegt als je trouwt met elkaar, vraag me niet hoe ik er op kwam maar ik kreeg een paar zinnen 'door' die ik zo mooi vond. ik zal proberen alles op te schrijven. het ging als volgt....


"jij wordt mijn vrouw, en ik wordt jou man. wij zijn speciaal voor elkaar, jij bent mijn motivatie, mijn afsluiting van de dag waar ik reikhalzend naar uit zie, jij bent mijn drijfveer om te leven, ik wil je beminnen, elke dag weer. jij bent mijn adem, mijn zonnesteek, de pijl die door mijn hart steekt, het oog dat in mijn ziel keek. elke dag zal ik voor jou opstaan, sterk voor jou zijn. mijn liefde voor jou is tot na de dood.

ik steek mijn hand voor jou in het vuur, de kogel voor jou bestemt vang ik op. ik wil jou beschermen met al mijn doen en laten, zonder jou ooit te beperken. jij bent mijn alles. zonder jou ben ik niks. jij bent mijn vrouw, en ik ben jou man"

2 opmerkingen:

  1. Je bent een schat! Neef zet hem op hou vol, ik bid voor je! Ik kom je een keer opzoeken als ik weer "vrij" ben! X

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ik wil jou ook wel een keer komen bezoeken hoor, ik kan vrijdag + het weekend meestal.

    BeantwoordenVerwijderen


Dank je wel voor je bericht. het wordt zeer gewaardeerd. mocht je reactie vuile taal bevatten, minder frisse benoemingen, pijnlijke, stekelijke of hatelijke opmerkingen dan zal deze worden beoordeeld en op beschaafde manier afgewimpeld. vergeet niet "wat u niet wil dat u geschiedt, doet dat ook een ander niet"

mocht je reactie een positieve boodschap hebben, een fijne opmerking of een heerlijk sarcastische zin, dan zal deze op dezelfde manier beantwoord worden, want vergeet niet "wie de bal kaatst kan hem terugverwachten"

als laatste, ik oordeel niemand, dat zal God doen op het eind van je leven. als je niet gelooft in een God, dan leef je niet, als je niet leeft is de oplossing God. als je zelf de oplossing zonder God gevonden hebt, en je leeft. zal je geoordeeld worden voor het feit dat je zonder God hebt geleefd.

greetz,

Rick

ps: je bent altijd welkom om nog een keer te reageren, ik stel het erg op prijs. als je graag betaald wil worden voor reacties, dan kan dat geregeld worden. geef me je adres en ik kom bij je langs om een stevig robbertje te stoeien.